Timelapse - fjällen

Förra veckan så var jag i fjällen med min familj då vi hade stugvecka. Det var ganska dåligt väder hela veckan då det blåste och snöade en del. Dock så var det ju sol av och till under två av dagarna! :)
 
Jag passade på att prova fota timelapse ett par gånger medan vi var där iaf! Vissa av dem blev bättre än andra då det tog en stund att lära sig hur långt intervall det behövdes mellan varje bild för att det inte skulle bli hackigt.
Så här kommer en film där jag satte ihop alla små videoklipp! :) Jag vet inte varför själva videon blev så liten dock.. Tror att det kan bero på att jag klistrade ihop alla tusen bilder i Windows MovieMaker.. Och moviemaker är inte världens bästa program om vi säger så :P
Aja, ni ser ju att vissa blev väldigt hackiga haha ;) Det är ingen musik heller då jag inte orkade lägga till det hehe...
 
/Evelina
 
 Glöm inte att klicka i HD-kvalitet under kugghjulet! Det blir 8923578 gånger bättre då!
 

Hurra för mig!

Hahaha det här har ingenting med hästar att göra, men var tvungen att dela med mig av mina bedrifter!
Idag har jag varit på stan och köpt HELA 3 SAKER! Varav en av sakerna var en klänning!!
Herrejesuskristus vad händer med mig!?
 
Skämt åsido så brukar jag väldigt sällan vara på stan och när jag väl är där så har jag för dåligt tålamod för att orka leta efter något jag vill köpa.. Jag brukar aldrig hitta något jag gillar heller så därför känns det aldrig roligt haha. 
Så idag är en väldigt speciell dag eftersom jag hittade HELA 3 SAKER jag tyckte var fina under de 2 timmar jag var på stan! 
 
Så nu vet ni det!
Tackohej leverpastej! :D
 
/Evelina
 
 

Tävlingsdags

Äntligeeeen drar tävlingssäsongen igång!!! För min del är det dock endast en riktig tävling men det är så himla roligt ändå. Igår anmälde jag mig och Lusen till en programridning som är om precis en vecka, söndag 3 maj. Jag ska rida en LB:2, varje ekipage har 15 minuter till förfogande så man får först rida programmet för domaren och sen får man hjälp på utvalda delar. Det är precis det här vi behöver! Om inte galoppen fungerar nu så får vi hjälp och kan förhoppningsvis få igenom det.
 
Den riktiga tävlingen är den 6 juni, dagen efter min studentbal, och jag ska rida en LC:1 och en LB:1. Är så fruktansvärt taggad nu!
 
 
/Linnéa

RSS 2.0