Låååång lördag

Igår var en sjukt lång dag! 
 
Jag började dagen med att kliva upp kl. 6 för att åka och jobba på SURF, sist jag jobbade var innan jul hehe...
Jag jobbade med Alva och vi var ruskigt snabba, vi var klara med allt utom att rida och ta in hästarna vid 12. Då åt vi lunch och så red vi ut i skogen på Porter och Börje efteråt! Jag red Porter! :) Det var jättebra väder och vi fick oss ett par glada skratt åt Börjes fula hopp över en miiiiniliten vattenpöl... Vi red bort mot Röbäck och galopperade efter den långa galoppvägen där och sen red vi runt och tillbaka. Vi var ute ungefär en timme, sjukt mysigt!
 
När jag jobbat klart vid 16.00 så åkte jag och min familj direkt till Vännäs för att äta middag hos min mormor och morfar. Vi åkte förbi mina kusiner på vägen också för att säga hej. Hemma hos mormor och morfar somnade jag i soffan en stund haha...
Jag tror att vi åkte därifrån vid 19.30 - 20.00 någon gång. 
 
När vi sen kom hem så bytte jag om och åkte ut till Disney. Det blev en kort barbackatur där vi tränade på röst- och sitshjälper. Hon var jätteduktig! :)
 
Så efter den dagen var jag helt slut haha! Har inte gjort så mycket saker på en enda dag på väääldigt länge :P
 
/Evelina
 
Porter efter att vi hade varit ute i skogen :)

Glada ponnysar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Evelina
 

Pilbågen!

Har en del ridning att skriva om men orkar inte nu.. Måste dock berätta om mitt senaste "pyssel"! :D
 
Jag har funderat ett tag på att lära mig att skjuta pilbåge. Har provat det för lääänge sedan och det rätt kul och fett coolt! Dessutom kan man kombinera det med hästar och skjuta från hästryggen om man så vill och kan. ;)
Så, förra veckan när jag åkte ut till min sommarstuga så kom jag på att vi faktiskt har en pilbåge där. Så den fick följa med hem för uppfräschning!
Det satt vit och svart eltejp runt den och den en gång vita strängen var typ brun och jättesliten..
 
Nu är den ganska fin faktiskt! Jag har satt fejkskinn runt "handtaget" och bytt ut strängen till en svart. Sen har den fått lite koppardetaljer här och där. :) Det enda som saknas är den lilla "pluppen" som pilen ska vila mot. Jag drog bort den gamla då den var trasig, så måste hitta på något som jag kan använda istället.
 
Här är några bilder iallafall! Före och efter.
 
/Evelina
 
 
 

RSS 2.0