Cahill

I onsdags fick jag prova rida en av de nya ponnyerna, Cahill heter han. Jag var något ringrostig och eftersom jag aldrig suttit på honom innan hade jag inga större förhoppningar men det gick faktiskt rätt bra. Han var väldigt fin och jag kan absolut tänka mig att rida honom igen. 
 
Det kändes kul att vara tillbaka uppe på hästryggen efter en lång paus. Visst, jag har ridit Kryckan i sommar men det har mest varit skritturer i skogen. Till exempel det sista dressyrpasset jag red på Lusen var i slutet av april/början av maj någon gång.

Nu är jag tillbaka!

Hej på er allihop! Nu har jag hittat tillbaka till mitt hästintresse och då även hit. Det blev lite för mycket med allt i våras, sluttampen i skolan innan studenten tog all ork ur mig. 
 
I sommar har jag jobbat, jobbat och jobbat. Hann med att hälsa på hästarna ute på betet hela en gång, annars var jag bara ute hos Kryckan. Dagen efter jag slutade mitt sommarjobb lyfte planet från Sverige mot Turkiet och Alanya, världens bästa stad enligt mig. Jag och min kompis Gabriella hyrde en lägenhet där i lite mer än en månad och bara levde livet och njöt av att vara fria från skolan typ, haha! Nej men nu är jag hemma och försöker orka ta mig tillbaka till verkligheten, även om jag inte tvekar en sekund på att jag kommer åka tillbaka till Alanya.
 
Tänkte komma igång lite med bloggningen från min sida allt eftersom, har lite att ta igen om vi säger så!
 
Slänger upp tre bilder från klippan i Alanya där man har utsikt över hela staden!
 
/Linnéa

Disney 21/9

Det var ett tag sen jag skrev något hästigt här nu...
 
Igår red jag Disney ute i regnet! Hade repgrimman och en halsring och tränade lite sits och rösthjälper. Jag tror att Disney tyckte det var kul då vi gjorde många jättefina galoppfattningar från skritt. :) Vi tränade på att flytta bakdelen och stopp/start/backa också med bara hjälp av sits, röst och halsringen.
Sen så tog vi några långa galopper bara för att sträcka ut lite grann innan vi började gå hemåt. :) Hittade 2 nya stigar också! Bild på båda nedanför. 
 
/Evelina
 
 
 

RSS 2.0